De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muizen en ratten in Middelburg?

Er zijn genoeg mensen die muizen en ratten als huisdier houden. Maar wat als u de knaagdieren ongewenst in huis heeft? Voor een grondige en effectieve bestrijding kunt u dan contact zoeken met de door ons aangedragen professional. Wij zijn al sinds 1999 werkzaam in Middelburg en omgeving. Heeft u last van muizen en ratten op uw werkvloer? Zitten er muizen en ratten op de school van uw kind? Wij bestrijden ongedierte voor iedereen die er last van heeft. Bel ons gerust voor meer informatie!

Muis of rat?

Vindt u overal knaagschade? Dan weet u zeker dat u te maken heeft met muizen en ratten. Maar welke van de twee trippelen rond in uw woning? U kunt de dieren uit elkaar houden door de volgende kenmerken:

  • De grootte van de dieren. Een muis is een klein diertje van nog geen tien centimeter groot. Een rat kan bijna twintig centimeter of groter worden.
  • Waar is aan geknaagd? Een muis is namelijk een kieskeurig diertje. Muizen eten graag zoet eten; een rat maakt het niets uit. Een rat knaagt het liefst op alles wat het dier tegenkomt.
  • Wanneer u last heeft van muizen en ratten kunt u dat merken aan de keutels van de knaagdieren. De dieren laten ze overal achter in uw woning. Zijn het kleine keuteltjes? Dan heeft u een muizenplaag in huis. Als het relatief grote keutels zijn, dan heeft u ratten in uw huis rondlopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0800 255 3733.