De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Middelburg?

Het meest voorkomende soort ongedierte in Nederland is of de mug of de vlieg. Iedereen heeft wel een keer kennis gemaakt met één van deze plaagdieren. Muggen en vliegen zijn erg onvoorspelbaar omdat ze overal kunnen opduiken en op ieder tijdstip van de dag of nacht. Geniet u graag in de middag van een ijsje op het terras? Dit lokt vaak muggen en vliegen aan. Leest u ’s avonds nog een boek in bed en heeft u uw nachtlampje aan? Muggen en vliegen komen vaak op de warmte van lampen af. Reken voorgoed af met uw muggen en vliegenprobleem! Schakel in Middelburg en omgeving de hulp van de door ons aangedragen professional in. Wij zijn al sinds 1999 werkzaam in de regio en helpen u graag af van uw ongedierte.

Overlast door rioolvliegjes

Een ander soort vlieg is het rioolvliegje. Dit dier duikt niet zomaar overal op, maar leven vooral in het riool. Cirkelen er rioolvliegen in uw badkamer rond? Dan is dit een waarschuwing dat u last heeft van een rioollekkage. Schakel daarom altijd meteen een ongediertebestrijder in. Naast het bestrijden van uw ongedierte zoeken wij het lek ook op.

Voor bestrijding van muggen, vliegen en rioolvliegjes belt u naar de door ons aangedragen professional!