De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Bedwantsen in uw woning in Middelburg?

Heeft u wel eens gehoord van bedwantsen? Deze diertjes zijn ongeveer 4 millimeter klein en ze laten zich overdag zo min mogelijk zien. Mochten de dieren overdag wel actief zijn, dan is het alsnog een opgave om ze te herkennen: bedwantsen zijn met het blote oog bijna niet te zien. Het is hierdoor erg lastig om bedwantsen te bestrijden. Bedwantsen bent u liever kwijt dan rijk. De dieren kunnen allerlei bacteriën of ziektes met zich meedragen waar u ontzettend ziek van kunt worden. Dat is geen fijne gedachte!

Een bedwantsenbeet herkennen

Bedwantsen voeden zich met mensenbloed en bijten graag in uw huid. Een beet van een bedwants is erg moeilijk te onderscheiden. Het lijkt veel op een muggenbeet en heeft ook dezelfde symptomen als een muggenbeet; het veroorzaakt veel jeuk. Daarin schuilt tegelijkertijd ook direct het verschil. Een muggenbeet jeukt vaak voor één dag en de bult trekt snel weer weg. Een bult van een bedwants daarentegen kan dagenlang enorme jeuk veroorzaken. Daarnaast worden de klachten van een bedwantsenbeet na verloop van een paar dagen niet minder, maar juist erger. De rode kleur kan erger worden en de bult kan overgaan tot een zwelling.

Heeft u een van deze symptomen? Controleer dan uw bed goed op zwarte puntjes of rode bloedvlekjes. Vermoedt u dat u bedwantsen heeft? de door ons aangedragen professional komt u graag helpen in Middelburg of omgeving.